Lista Servere - Politica de confidenţialitate

Această politică explică în detaliu cum „Lista Servere” utilizează orice informaţie colectată în timpul fiecărei sesiuni utilizate de dvs (denumită în continuare „informaţiile”).

Informaţiile dvs sunt colectate prin două căi. Prima, prin navigarea pe „Lista Servere” va fi creat un număr de cookie-uri (mici fişiere text descărcate de browserul dvs) folosite pentru menținerea autentificării și evidența subiectelor citite, aşadar pentru îmbunătăţirea experienţei dvs de utilizator.

A doua cale prin care colectăm informaţiile este prin ceea ce trimiteţi dvs către forum, precum expedierea de mesaje ca utilizator anonim, înregistrarea la „Lista Servere” (sau „contul dvs de utilizator”) şi mesajele transmise de către dvs după înregistrare cât timp sunteţi autentificat (sau „mesajele dvs”).

Contul dvs va conţine cel puţin un nume identificabil (sau „numele dvs de utilizator”), o parolă personală folosită pentru autentificarea în contul dvs şi o adresă personală de email validă. Informaţiile din contul dvs de utilizator de pe „Lista Servere” sunt protejate de legile de protecţie a datelor aplicabile în Uniunea Europeană. Orice informaţie în afara numelui de utilizator, parolei sau a adresei de e-mail cerută de „Lista Servere” în timpul înregistrării este fie obligatorie sau opţională la discreţia „Lista Servere”. În toate cazurile, aveţi opţiunea să alegeţi ce informaţii din contul dvs să fie afişate public. Mai mult decât atât, în contul dvs puteţi opta sau nu pentru a primi email-uri generate automat de către forum.

Parola dvs este cifrată (hash într-o singură direcţie), aşadar este securizată. Totuşi, este recomandat să nu folosiţi aceeaşi parolă pe mai multe website-uri. Parola dvs este mijlocul de accesare al contului de utilizator la „Lista Servere”, aşadar vă rugăm să o păziţi cu grijă. În niciun caz cineva afiliat cu „Lista Servere”, phpBB sau o terţă parte nu vă poate cere în mod legitim parola. Dacă uitaţi parola, puteţi folosi interfaţa „Am uitat parola” oferită de software-ul phpBB. Această procedură vă va genera o nouă parolă prin transmiterea numelui de utilizator şi a adresei email, apoi software-ul phpBB va genera o nouă parolă pentru accesarea contului dvs.