Lista Servere - Înregistrare

Înregistrarea unui cont vă oferă dreptul de a adăuga servere în lista noastră, de a alcătui o listă proprie de servere favorite, precum și de a scrie mesaje pe forumul de discuții.

Accesând situl sau forumul „Lista Servere”, sunteţi de acord să respectați și să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi „Lista Servere”. Ne rezervăm dreptul de a modifica și completa aceste reguli oricând şi veți intra automat sub incidența lor din momentul publicării. De aceea recomandăm să verificaţi această pagină în mod regulat.

Forumul nostru doar facilitează discuţiile pe internet între utilizatori, iar părerile exprimate de aceștia le aparțin doar lor înșile, în întregime, „Lista Servere” nefiind în niciun fel responsabil pentru acele păreri.

Vă angajați să nu scrieţi niciun text abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare sau orice alt material care poate viola legislaţia românească sau internaţională. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă a contului, cenzurarea textelor postate și notificarea Internet Service Provider-ului dvs dacă vom considera necesar. Adresele IP asociate tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la respectarea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca „Lista Servere” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră necesar. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dvs.

Confidenţialitate şi date cu caracter personal
Prin crearea unui cont de membru vă exprimați acordul pentru colectarea şi prelucrarea de către „Lista Servere” a informaţiilor cu caracter personal.
Orice informaţii cu caracter personal transmise de membri prin intermediul site-ului sau forumului „Lista Servere” sunt protejate, păstrate în condiții de maximă securitate şi utilizate numai în scopul agreat de aceștia la data creării contului, în deplină concordanță cu Regulamentul UE 679/2016 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Vezi Politica de confidenţialitate.