Joc gresit

Ai găsit o problemă legată de funcționarea site-ului? Raporteaz-o aici!
rudybelengher

Joc gresit

Mesaj de rudybelengher »

Adresa (linkul) paginii unde se poate observa problema - https://lista-servere.ro/info/188.212.102.98:27015
Descriere cât mai detaliată - jocul este gresit, serverul este de csgo (counter strike global offensive) nu cs 1.6

admin
Site Admin

Re: Joc gresit

Mesaj de admin »

Salut rudybelengher !
Serverul adaugat la acel IP:port cu un an in urma era probabil de CS1.6 la momentul adaugarii si s-a schimbat intre timp.
Nu e un bug pe site-ul nostru, ci doar un server declarat pe alt joc decat era in realitate. Dar e foarte bine ca ai raportat problema cu link si descriere completa, bravo :!:
Am schimbat acum si jocul, e CS:GO si apare corect.
Ajută-ne să te ajutăm! dă toate detaliile când pui o întrebare, cum scrie aici

rudybelengher

Mesaj de rudybelengher »

salut, nu a adaugat nimeni acel server :)). este luat host ul de la gazduirejocuri.ro si se pune automat aparent, noi nu am pus nimic, am incercat dar spunea ca era deja adaugat, da e bine ca s a rezolvat, multumim!

rudybelengher

Mesaj de rudybelengher »

apropo, puteti pune va rog la conectare go.elitegaming.ro? ca ip de conectare, caci nu putem modifica

AlexNilson

Mesaj de AlexNilson »

Cea mai bună strategie este să cauți platforme transparente care pun preț pe experiența utilizatorului. În loc să te uiți doar la sumele mari, verifică ofertele care vin cu un istoric bun de satisfacție. Pe site-ul bonus de ziua ta cazino poți învăța ce să cauți la o ofertă de calitate și cum să profiți de avantajele periodice. O platformă serioasă îți va oferi beneficii clare și ușor de activat, menite să îți prelungească timpul de relaxare, nu să îți creeze bătăi de cap cu birocrația digitală.

Scrie răspuns