Salutare!
am o situatie. incerc sa adaug servreul meu de cs2 si apare cum ca exista
deja.
dar nu e al meu. are alti jucatori si ala e de zombie. al meu e competitiv.
ce facem in situatia asta?
IP-ul e al meu, domeniul la fel
Server deja existent?
Re: Server deja existent?
Salut FactioneR !
Sper ca iti dai seama ca nu se poate face absolut nimic daca nu precizezi exact IP sau DNS si portul pe care incerci sa le folosesti.
Sper ca iti dai seama ca nu se poate face absolut nimic daca nu precizezi exact IP sau DNS si portul pe care incerci sa le folosesti.
Ajută-ne să te ajutăm! dă toate detaliile când pui o întrebare, cum scrie aici
178.33.35.27:27015
cs2.fbgstrike.ro
cs2.fbgstrike.ro
Mister elucidat!
La ora cand ai incercat tu sa adaugi serverul, in baza noastra de date exista deja un server de Zombie Plague pe acelasi IP:port, inregistrat cu mai mult timp in urma, care insa nu aparea in lista publica pentru ca are IP de Germania si nu indeplinea criteriile.
I-am schimbat acum tipul in CS2 si l-am adaugat in lista publica.
Vom cauta si o cale de a automatiza acest proces pentru a rezolva alte cazuri similare ce mai pot aparea pe viitor, multumim pentru semnalarea problemei.
La ora cand ai incercat tu sa adaugi serverul, in baza noastra de date exista deja un server de Zombie Plague pe acelasi IP:port, inregistrat cu mai mult timp in urma, care insa nu aparea in lista publica pentru ca are IP de Germania si nu indeplinea criteriile.
I-am schimbat acum tipul in CS2 si l-am adaugat in lista publica.
Vom cauta si o cale de a automatiza acest proces pentru a rezolva alte cazuri similare ce mai pot aparea pe viitor, multumim pentru semnalarea problemei.
Ajută-ne să te ajutăm! dă toate detaliile când pui o întrebare, cum scrie aici