Adresa (linkul) paginii unde se poate observa problema - https://lista-servere.ro/info/188.212.102.98:27015
Descriere cât mai detaliată - jocul este gresit, serverul este de csgo (counter strike global offensive) nu cs 1.6
Joc gresit
Re: Joc gresit
Salut rudybelengher !
Serverul adaugat la acel IP:port cu un an in urma era probabil de CS1.6 la momentul adaugarii si s-a schimbat intre timp.
Nu e un bug pe site-ul nostru, ci doar un server declarat pe alt joc decat era in realitate. Dar e foarte bine ca ai raportat problema cu link si descriere completa, bravo
Am schimbat acum si jocul, e CS:GO si apare corect.
Serverul adaugat la acel IP:port cu un an in urma era probabil de CS1.6 la momentul adaugarii si s-a schimbat intre timp.
Nu e un bug pe site-ul nostru, ci doar un server declarat pe alt joc decat era in realitate. Dar e foarte bine ca ai raportat problema cu link si descriere completa, bravo
Am schimbat acum si jocul, e CS:GO si apare corect.
Ajută-ne să te ajutăm! dă toate detaliile când pui o întrebare, cum scrie aici
-
rudybelengher
salut, nu a adaugat nimeni acel server
). este luat host ul de la gazduirejocuri.ro si se pune automat aparent, noi nu am pus nimic, am incercat dar spunea ca era deja adaugat, da e bine ca s a rezolvat, multumim!
-
rudybelengher
apropo, puteti pune va rog la conectare go.elitegaming.ro? ca ip de conectare, caci nu putem modifica