am primit ban pe cs degeaba cand am vrut sa intru acu 10 minute pe serverul go.fairside.ro fara motiv si nu am nici un heck gen pot da si prof si am nevoie de ajutor orice fel nu conteaza
add pe dis - kia1s acolo o sa raspund mai repede mersi!
csgo ban?
Re: csgo ban?
si eu am luat ban pe romania fairside ... nu stiu dc .. ceva cu ore.. drq sa le ia
cum sa scot banul ?
cum sa scot banul ?
am bifat acolo cu orele.. dar acu sa vedem daca "meseriasu" se uita
trebuie sa spun orele ca sa scoti banul dat?
macar de anunti. Asa am luat fara sa stiu si nici nu vrei sa scoti
445 hrs on record
last played on 20 July
macar de anunti. Asa am luat fara sa stiu si nici nu vrei sa scoti
445 hrs on record
last played on 20 July
In atentia tuturor celor care va plangeti pe aici de banuri:
Va rog sa intelegeti ca noi (lista-servere.ro) ne ocupam strict numai de mentinerea listei de servere romanesti de jocuri multiplayer, toate jocurile, nu doar csgo.
Deci noi doar publicam aceasta lista, NU administram niciunul dintre servere si nu putem raspunde de ce se intampla pe ele!
Cine isi imagineaza ca cineva ar fi in stare sa administreze o mie si ceva de servere nu-si da seama ce ar insemna asta... noi NU ne ocupam cu asta.
In concluzie: daca aveti plangeri legate de administrarea serverelor (banuri, abuzuri etc), va recomand sa va adresati adminilor acelor servere, noi nici macar nu stim cine sunt aceia. Desigur, aveti libertatea sa va scrieti plangerile si aici pe forum, in caz ca acei admini mai intra sa le vada vreodata, dar nu va asteptati sa rezolvam noi aceste plangeri. O zi frumoasa!
Va rog sa intelegeti ca noi (lista-servere.ro) ne ocupam strict numai de mentinerea listei de servere romanesti de jocuri multiplayer, toate jocurile, nu doar csgo.
Deci noi doar publicam aceasta lista, NU administram niciunul dintre servere si nu putem raspunde de ce se intampla pe ele!
Cine isi imagineaza ca cineva ar fi in stare sa administreze o mie si ceva de servere nu-si da seama ce ar insemna asta... noi NU ne ocupam cu asta.
In concluzie: daca aveti plangeri legate de administrarea serverelor (banuri, abuzuri etc), va recomand sa va adresati adminilor acelor servere, noi nici macar nu stim cine sunt aceia. Desigur, aveti libertatea sa va scrieti plangerile si aici pe forum, in caz ca acei admini mai intra sa le vada vreodata, dar nu va asteptati sa rezolvam noi aceste plangeri. O zi frumoasa!
Ajută-ne să te ajutăm! dă toate detaliile când pui o întrebare, cum scrie aici